Last van stank, vocht of verzakkingen? Bel dan de Oostendse Ruimdienst Sanders voor camera-inspectie

Bel ons nu

Neem meteen contact op met de Oostendse Ruimdienst Willy Sanders-Brodeoux .

Wij bieden professionele riool- of camera-inspectie om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Leidingen, buizen en putten inspecteren of lokaliseren

Als u een probleem hebt met leidingen of het riool- en afvoerstelsel dat na een ontstopping en/of reiniging maar niet opgelost raakt, is er echt iets anders aan de hand dan een gewone verstopping. Er is bijvoorbeeld stankoverlast, u ziet verzakkingen rond het huis of verkleuringen binnen en buiten door vocht.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat er in de afvoerbuizen of rioolleidingen scheuren, breuken, ingroei van wortels of verzakkingen zijn. Met onze duwcamera’s kunnen we heel precies de staat van het leiding- en rioolsysteem onderzoeken. We kunnen zo ook meteen het rioolstelsel en alle leidingen nauwkeurig in kaart brengen.

Met lekdetectie zijn we niet alleen in staat om de oorzaak van het probleem te vinden, we kunnen het ook voor u oplossen. We maken na de inspectie graag een vrijblijvende offerte voor u op voor reparatie of renovatie van uw leidingen en/of rioolbuizen. U krijgt van ons ook een officieel verslag dat u kunt gebruiken voor uw verzekering of voor de aannemer, architect enz.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Contacteer ons en we helpen u graag verder 059 80 44 29 of 050 34 24 99